Din 2013, cele mai bune servicii la nivel național!

Cabina foto Epics România – Întrebări frecvente

Cabina foto deschisă

este un concept ce aduce un plus de distracție și de voie bună invitaților. Pe lângă faptul că primesc amintiri – fără a aștepta o veșnicie pentru poze -, au ocazia să participe la o ședință foto cu accesorii și să se distreze.

Desigur. Credem în puterea lui Epics și a amintirilor, așa că nu vom limita niciodată distracția. Nelimitat este chiar nelimitat, așa încât dacă un grup de 6 persoane fac o poză, fiecare va primi un exemplar. Dar oferim și consiliere pentru cea mai bună variantă de printare/reprintare, după specificul evenimentului tău.

Așa cum dorești

Amintirile tale vor fi personalizate. Îți oferim în prețul evenimentului o bază de date cu peste 1000 de modele pentru fotografii. Mai mult decât atât, putem crea oricând layout-uri unice în funcție de dorințele tale.

Desigur. Fiecare cabină este dotată cu “cutia cu zâmbete”, o selecție specială de peste 30 de accesorii diverse. De la ochelari la măști, pălării, tăblițe cu mesaje sau alte props-uri, cu o tematică generală. Desigur, dacă dorești ceva tematic, special pentru voi și tema evenimentului, putem oferi consiliere în vederea achiziționării sau comandării unor astfel de accesorii.

Nu, aceste intervale de timp nu sunt tarifate. Plătești efectiv timpul de funcționare al aparatului. Tu decizi ora de începere, iar noi ne asigurăm că aparatul va fi montat și gata de funcționare. Asistentul va fi și el pregătit alături de photobooth, să întâmpine invitații și să îi ghideze spre amintiri instant.

Activăm la nivel național

Dacă evenimentul tău are loc la o distanță mai mică de 50 km de unul dintre centrele noastre, atunci nu vei plăti nimic în plus pentru transport. Pentru alte locații, tariful este calculat pe kilometru, la un consum mediu al unei mașini mici.

Echipa Epics încearcă mereu să găsească soluții. Pentru ca tu să te bucuri de experiența din fața cabinei, noi îți oferim pachete personalizate. Caută ofertele noastre lunare sau crează-ți propriul pachet!

Calitate impecabilă a serviciilor

Ne place mult această întrebare, deoarece avem pregătit un răspuns ferm și convingător.  Încă din 2013 suntem cei mai buni în ceea ce facem și nu acceptăm compromisuri în ceea ce privește munca noastră. Iar rezultatele… ei bine, se văd. Poți vedea și tu aici ce spune lumea despre Epics

cabina foto epics România
Ai alte întrebări? Contactează-ne! +40 (0)722 191 881