Din 2013, cele mai bune servicii la nivel național!

Oamenii EPICS®

Suntem Epics

Un grup de oameni care la un moment dat, în 2013, au spus: Se poate și mai bine de atât.
Și am trecut la a face. Cu puține surse de inspirație în domeniu la acea vreme pe domeniul de cabine foto și fotografii instant, am învățat experimentând. Amintirile, pixelate în telefoane cu clapetă sau pe camere foto mici și argintii, se pierdeau odată cu acele electronice.

Așa că, pe un șervețel de cafenea, am scris numele EPICS, am desenat forma cabinei foto deschisă și am trasat câteva linii esențiale unde nu aveam să facem compromisuri:

 • Atitudinea față de client. Pentru că experiența ne-a învățat că dacă cer o ofertă, o vreau azi și dacă întreb, mă aștept să mi se răspundă, fără să fiu făcut să simt că insist sau plictisesc. Minutele sunt nelimitate la Epics și fiecare e folosit pentru a fi aproape de client.
 • Calitatea serviciului. Pentru că dacă tot faci un lucru ce îți ocupă 24 de ore pe zi și îți pui numele alături de el, fă-l bine, pentru că te va defini ca om. Și nu a fost un moment, din 2013 până acum, să nu fim mândri când vorbim de EPICS.
 • Surprinde-ți clientul. Pentru că noi înșine știam cât contează un gest, plăcut și neașteptat, în plus față de angajamentele luate. Nu oferi ca să termini de oferit, oferă pentru că respecți persoana care a avut încredere în tine să te aleagă. Și apoi cere-i părerea, ca să te bucuri când îți spune că a apreciat, sau ca să înveți când îți face recomandări de îmbunătățire.

Credem că un photobooth este doar o unealtă, amintirile și experiența trăită sunt cele ce contează.

Credem și facem lucrurile ca și cum le-am face pentru noi. Sau mai bine spus, ca și cum ne așteptăm să fie făcute pentru noi. Și avem așteptări mari.

Credem că măsura unui serviciu nu este prețul. Ci senzația că ți-a economisit timp, încrederea și convingerea că ai făcut alegerea corectă și cât de dispus ești, ca după eveniment, încă să mai saluți cu drag persoanele implicate.

Ne mândrim

 • Cu review-urile de pe pagina de Facebeook și cu reply-urile clienților de pe mail, sunt confirmarea faptului că ceea ce facem e așa cum trebuie.
 • Cu asistenții Epics de la cabina foto (fiecare aparat are cel puțin 1 asistent). Sunt eleganți, educați si oameni faini, despre care ni se spun numai lucruri bune. Și cu echipa noastră de oameni care uneori, seara pe la nouă, răspund unei oferte și uită că sunt acasă.
 • Că nu există ceva să nu putem face, la care să spunem nu și mereu încercăm să ajutăm pe oricine.
 • Cu forma aparatului, unicat, desenat și construit de noi, români inventivi ce suntem, după multe încercări și evoluție.
 • Cu timpul de reply la cereri și solicitări.
 • Cu fotografiile noastre, pentru că toți asistenții știu să facă setări de aparat/luminozitate/profunzime și fiecare amintire e clară și de calitate, ca și hârtia foto pe care se printează.
 • Cu atenția la detalii și micromanagementul fiecărui eveniment în parte.
 • Cu numărul de evenimente reușite și de aparate în țară.
 • Cu propunerile de campanii pe care le-am făcut și au plăcut, cu ideile acceptate și cu faptul că am lucrat cu atât de mulți oameni creativi, reali și puțin nebuni, ca și noi.
 • Că am construit cabina în România și de la Cluj ne-am extins în țară.
 • UNLIMITED PHOTOS SRL
  Str. Urusagului, Nr. 32, 407280, Floresti, Romania
  J12/2461/2017 – 37558414

Și un vis al nostru

e să fim aici mult timp, cel puțin până un copil ce a avut cabina foto la botez va apărea în poze Epics la botezul propriului său nepot. Alb, dar tot zâmbind, o poveste în fotografii instant Epics.
Încrederea crește când cunoști oamenii. Serviciile ne recomandă.

Ce spun clienții noștri

Împreună cu Epics Photobooth am reușit să oferim la peste 200 de voluntari români și internaționali o experiență unică și momente pline de haz. Au luat cu ei cele mai frumoase amintiri, datorită vouă.- Echipa Habitat for Humanity România
Mulțumim mult atât pentru noaptea de sâmbătă, cât și pentru galerie. Toată lumea v-a apreciat atât pe voi, cât și cabina minune. A fost un succes total. Cu siguranță vom duce mai departe vorba despre voi și sperăm să ne mai întâlnim și la alte evenimente (la noi la botez sigur o să ne vedem).- Andreea și Andrei
Am descoperit în echipa Epics un partener profesionist, foarte responsiv și foarte atent la calitatea serviciilor prestate. Ne dorim să colaborăm si pe viitor la fel de frumos. Felicitări Epics pentru standardul înalt pe care îl setați pe piață!- Echipa Easyhost
Mi-a făcut o reală plăcere să colaborăm și sincer am fost impresionată de seriozitatea cu care ați tratat acest eveniment, în ciuda vremii defavorabile. Nu am ce sa vă recomand, doar să vă mulțumesc de colaborare și să vă doresc să mergeți mai departe la fel de serioși, harnici și întotdeauna cu zâmbetul pe buze!- ACS Management, organizator târguri și expoziții