Sunati-ne la +40 722 191 881 · contact@epics.ro

Servicii

Alegi ce ți se potrivește sau personalizezi. Ca să fii ținut minte. Tu, mesajul și evenimentul tău.
Oferă o ocazie de socializare, relaxare și intrare în atmosferă. Și mai ales, oferă un motiv de aducere aminte.

Mai jos, poți vedea detalii despre ofertele noastre, în funcție de serviciul dorit sau de tipul tău de eveniment.

PHOTOBOOTH CLASSIC

Start la o atingere și poze nelimitate. Colaje cu 3 sau 4 cadre, la dimensiune de 10×15 cm sau fâșii de carte, gata instant și pentru fiecare dintre cei ce stau în fața aparatului.

Află ce include
SINGLE PHOTO

Aceeași rapiditate, dar 1 cadru pe toată poza printată. Alături de logo, acest serviciu este recomandat pentru promovare, lansări sau ocazii speciale.

Află ce include
SOCIAL BOOTH

Cu sau fără printarea fotografiei, aparatul surprinde câteva cadre. Imediat, le transformă în GIF, Poză la secundă sau atașament gata de SHARE sau e-mail. Distracție instant.

Află ce include
PHOTOBOOTH + MAGNEȚI

Fotografiile instant printate la eveniment sunt transformate în magneți. Gate de pus pe frigidere, sau alte locuri la vedere, sunt fotomărturii instant apreciate.

Află ce include
Află chiar acum o cotație pentru tipul de serviciu preferat

Alege tipul tău de eveniment

Cabina foto pentru Nuntă

Pentru cine faci nunta? Oferă ceva interactiv și pentru toate vârstele. Păstrează-i lângă tine. Fii martor prin Epics la cum s-au distrat. Primești multumiri, zâmbete și amintiri inedite.

Află mai mult

Petreceri Corporate

Cât de mult zâmbește echipa? Oferă-le motivul să își aducă aminte. Păstrează-i uniți și veseli. Prin Epics, aduci echipa de acum în viitor. Primești mai mult decât crezi.

Află mai mult

Aniversări

La mulți ani? Nu ai prefera mai bine: La multe amintiri frumoase? Oferă ceva ce nu îmbătrânește. Fii martor prin Epics la trecerea timpului. Primești trecutul, pentru viitor.

Află mai mult

Botez

Oferă-i micuțului amintiri ce să îl facă să râdă. Oameni ce i-au fost alături, veseli și deeniți, pentru câteva ore, copii.

Află mai mult

Activări de Brand

Întreabă cine ești? Oferă-le motivul să te țină aminte. Oferă un zâmbet la schimb pentru neuitare și comunicare. Vorbește oamenilor, nu pieței.

Află mai mult

Banchete și Baluri

Ce sărbătorești? Acum știi. Dar peste 10 ani? Oferă ocazia de a-ți aduce aminte. Rămâi tânăr, elegant și alături de prieteni. Primești prezentul, pentru viitor.

Află mai mult

Festivaluri și Campanii

Niciodată obosiți. Oferă amintirile, pentru ca ei să dea share. Oamenii fac atmosfera. Iar anul viitor, Epics le va spune, prin poze, cum a fost. Ca să revină, iar și iar.

Află mai mult

Cabina foto pentru copii

Mini Epics – Cabina foto pentru copii. Creata special pentru a aduce bucurie celor mici. Pastreaza amintiri memorabile, adu distractia la petrecerea copiilor

Află mai mult

Lansări și Promoții

Care e mesajul tău? Vocile diferă, locațiile se schimbă. Iar mesajele se spun cel mai bine oamenilor dornici să le primească. Oferă mesajului tău un loc în casele lor. Ei îți vor oferi fidelitatea.

Află mai mult