Cabina Foto
EPICS Photobooth

Cabina foto EPICS – ce aduce nou la o petrecere

Cabina Foto EPICS este un punct de atracție al petrecerii fie ea nuntă, botez, eveniment corporate sau festival. Ea aduce oamenii împreună, îi apropie în fața unei cutii ce imortalizează momente ce merită a fi păstrate pentru totdeauna. EPICS Photobooth aduce bucuria de a împărtăși momentele memorabile cu cei dragi. EPICS Photobooth este un punct de plecare pentru a începe noi conversații interesante.

Props-uri? Ce sunt alea?

Props-urile, când auzi prima dată de ele te gândești că or fi niște acadele sau bomboane:)). Să spunem mai plastic că props-urile sunt sarea și piperul distracției  de la cabina foto. Dacă photobooth-ul este felul principal de distracție, atunci props-urile sunt ingredientele absolut necesare. Iar ingredientele, cu cât sunt mai multe și mai variate, cu atât rețeta distracției este mai aproape de perfecțiune. Props-urile sunt toate accesoriile pe care le folosim la cabina foto: de la ochelari haioși, la pălării și tăblițe/speech bubbles cu diverse mesaje.

Amintiri secundă cu secundă

Epics Photobooth este cea care vă păstrează amintirile în fiecare secundă. Reușim de fiecare dată să surprindem nu doar oameni și chipuri, ci starea de bine pe care toți cei dragi aflați în fața cabinei  reușesc să o transmită. Păstrăm pentru eternitate acea secundă când voia bună și distracția i-au adus pe toți aproape.

Vrei Cabina Foto ?
Beneficii pentru invitații tăi
  • un colț vesel care animă atmosfera și amintiri instant apreciate
  • un mesaj imprimat prin care ziua rămâne în amintire și o galerie cu toate fotografiile și printurile personalizate
  • un cadou inedit și o arhivă online privată care vă așteaptă după aceea pentru a viziona pozele sau a le descărca.
Beneficii pentru tine
  • cabină ușor de amplasat, șic și discretă
  • asistenți instruiți, prezentabili și punctuali
  • pachete de 2, 4, 6 sau 8 ore, toate cu fotografii nelimitate
  • accesorii variate, multe și amuzante
  • cel mai rapid timp de răspuns la cerere de ofertă și rezervare